15 Nisan 2014 Salı

EVDE BEBEK ŞEKERİ ETİKETİNİZİ KENDİNİZ HAZIRLAYIN.

Günlerdir süren etiket aramalarımı  Betül hanımın bloğundaki bu yazıda buldum. İlaç gibi geldi. Kendisi minik kavanozların üstüne şirin mi şirin etiketlerini yapıştırdığı için ozalitçide çoğalttırmayı tercih etmiş. Bense etiketlerimi 4 adet kalın a4 kağıdına renkli printerdan Betül hanım'ın da anlatımlarından esinlenerek tamamen kendim yaptım. Yalnız renkli printerım olmadığı için hazırladığım belgeyi usb' ye atarak kırtasiyede çıkarttırdım. 60 adet etiketim 5 dakika bile sürmeden elimdeydi. Kesmesi zımbalaması yarım saatimi almıştır ve müthiş memnun kaldığım sonuç.


Sizinle de bunu nasıl yaptığımı resimli olarak paylaşmak istiyorum. Öncelikle fikir aldığım blogdaki yazılanları uyguladım.
,
Zazzle.com dan baby sticker diye aratıp istediğim etiketi seçtikten sonra customize it'e basarak yazıları kendime göre değiştirdim. Customize it bölümüne basınca sağ tarafta ''change text'' lere basarak yazıları değiştirebilirsiniz. Hazırladığım etiketin sayfası açıkken klavyeden print screen tuşuna bastım. Paint sayfası açıp sağ tıklayıp yapıştır dedim.


Açılan word sayfasında boşluğa sağ tıklayıp yapıştır deyin ve kopyaladığınız etiket aşağıdaki gibi tek başına word sayfasına yapışmış olsun.Üst resimdeki etiket haricindeki istemediğimiz ayrıntılardan kurtulmuş olduk böylece :))






İşte istediğimiz kadar çoğaltabileceğimiz etiketlerimiz.






Tek bir word sayfasını bu şekilde doldurmanız yeterli. Bu belgeyi kaydedip evde renkli yazıcınız varsa ne ala ama eğer benim gibi yoksa usb ye atarak kırtasiyeden 2 dakikada çıkartabilirsiniz. Yanlardan kesin ve zımbalayın. 60 tane etiketimi kalın A4 kağıdına bastırarak 8 liraya mal etmiş oldum. Normal kalınlıktaki A4'e 4 lira alıyorlardı ama ben daha sağlam olsun istedim. 80.000 çeşit etiketi istediğiniz renkte, ebatta ve şekilde dilediğinizce bastırın. Kırtasiyelerde yapışkanlı etiketler de yapıyorlar. Gerisi tamamen sizin yaratıcılığına kalmış :))Sorun yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Mail adresim sihirlikecelerim@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Ben bunlarla uğraşamam ama yaptıklarınızı beğendim, bana da yapar mısınız derseniz buradan ürünlerimi inceleyip satın alabilirsiniz.
.

17 yorum:

  1. Sağ salim bebeginizi kucağınıza alın inşallah :) kopyalama kısmı çok soruluyordu sayenizde bu eksik kapandı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kopyalama olayını hala anlamadım :(

      Sil
    2. klavyede ok tuşlarınınüstünde PRİNT SCREEN YAZIYOR ONA BASIP painti açacaksınız sağ tıklayıp yapıştır deyin.


      bu kadar =)

      Sil
  2. Amin inşallah :)) Yardımım dokunabilirse ne mutlu, tekrar açıklayıcı yazınız için çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. ay siz bi harikasiniz. cok sansliyim burayi buldugum icin. ay gece gece ruya mi bir aydir ugrasiyorum dogum gunumuze ve ortada bi sey yok henuz. bu stickerlar sahane ama sorunum var print screen dan sonrasini yapamiyorum. :( yardim lutfen.
    print screen da butun sayfayi kopyaliyo tek sticker kalmiyo. word excel programlarim da yok.aaaaah

    YanıtlaSil
  4. :) cidden çok işime yaradı :) teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. :) cidden çok işime yaradı :) teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Harikasiniz gercekten bu mubarek gunde allah sizin tum dualarinizi kabul etsin saglik sihhat versin cidden harikasiniz:) :) :) :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu mubarek günde dedinizde merak ettim!
      Sizce dogrumu yaptiginiz sonucta o insanlar o resimleri satarak para kazaniyo yani onlarin isi ve siz onu elinden aliyorsunuz ve yaptiginiz hirsizlikla birdir!

      Sil
  7. Harikasiniz gercekten bu mubarek gunde allah sizin tum dualarinizi kabul etsin saglik sihhat versin cidden harikasiniz:) :) :) :) :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim... Murat Leyla Körüklü

    YanıtlaSil
  9. Adamın sitesinden tasarımları çalıyorsun birde övünerek anlatıyorsun yuh be

    YanıtlaSil
  10. Adamın sitesinden tasarımları çalıyorsun birde övünerek anlatıyorsun yuh be

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil